Az Ypsylon Média 2006-ban indította útjára művészeti menedzsment üzletágát. Közismert és népszerű színészek, előadóművészek és közéleti személyiségek teljeskörű menedzsmentjét és képviseletét látjuk el. Ügyfeleinket magas szintű háttérmunkával segítjük. Vállaljuk fellépések megszervezését és lebonyolítását, szerződések megkötését, jogi tanácsadást, kapcsolattartást a sajtó képviselőivel, elfoglaltságok összehangolását, továbbá weboldal tervezést és karbantartást is.

A felnőtt műsorok értékesítése mellett közreműködünk gyermek produkciók kiajánlásával is. A Magyar Teátrumi Társaság titikárságaként számos hazai színházi produkciót tudunk szíves figyelmükbe ajánlani. 

Kapcsolat:
Szlopóczki Janka

Művészeti menedzser

Mobil: +36 70 953 0308
Fax:     +36   1 328 0317
E-mail: szlopoczki.janka@ypsylonmedia.hu
 


Letölthető ajánlataink
Ajánlatunk:

                                            Az Ypsylon Média által megrendelhető felnőtt műsorok

 

MusicalNeked


                                                                   Szórakoztató műsorok

•    Operett slágerek


Operett összeállításunk mind a fiatalabb, mind az idősebb generációnak felejthetetlen élményt nyújt. Olyan népszerű művekből hallhatunk részleteket, mint a Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Cirkuszhercegnő, Cigányszerelem, Cigányprímás, Mágnás Miska, Mária főhadnagy, Csókos asszony, Ördöglovas, A mosoly országa, Denevér ( Dr. Bőregér), Bob herceg, Bál a Savoyban, illetve egyéb Eisemann Mihály kis operettekből.

•    Csárdáskirálynő (keresztmetszet)
 

Csárdáskirálynő keresztmetszetünket bátran ajánljuk művelődési házak programjainak színesítésére is.  A 60 perces műsort négy színművész adja elő, zongorakísérettel.
 

•    Musical Show


A program során népszerű musicalekből hallhatunk részleteket.  Felcsendülnek a Dzsungel könyve, Valahol Európában, Chicago, Elizabeth, Grease, Hair, Mozart, Rudolf, Miss Saigon, West Side Story, Rómeó és Júlia betétdalai.

•    Fergeteg Party

Utcabál - Fergeteg party DJ Dominique-kal. A 80-as, 90-es évek és napjaink legjobb zenéi. Dj Dominique, azaz Várkonyi Attila igazán sokszínű karriert futott be eddig. Az egyetem rádiójának műsorigazgatójából a Juventus rádió programigazgatójává lépett elő, majd sportkommentátorként és tévésként is megmutatta tudását. Disk Jockey szerepében is elismert.


•    Sztársáv extra (Dj. Dominque)

DJ. Dominique beszélget sztárvendégeivel (Zoltán Erika, Lakatos Yvette, KIKI, Vastag Tamás), akik kedvenc dalaikból adnak ízelítőt. A műsor különlegessége, hogy a művészek előadnak egy-egy dalt a műsorvezetővel közösen is. 

•    Dalos borkóstoló Várkonyi Andrással

A Barátok közt című szappanopera Vili bácsijának közel egy órás műsora a bor tisztelete, az élet  szeretete körül forog. Várkonyi András népszerűsége és a közönség őt övező szeretete garancia a sikerre.  A zenés, jó hangulatú, sok humorral fűszerezett produkciót egyaránt ajánljuk bálokra, szüreti mulatságokra, város és falunapokra, közösségi ünnepekre, céges rendezvényekre, valamint egész napos programokhoz is.

•    Firkin zenekar

A modern ír kocsmazenét hozza el hazánkba a Firkin zenekar. A héttagú bandát 2008-ban alapította a M.É.Z. zenekarból már jól ismert Péter János. A Pogues és Nyugat-Európában nagyon népszerű Flogging Molly, Dropkick Murphys nyomdokain haladó – és slágereit is játszó – csapat időről- időre saját számokkal is előrukkol. A zenekar sokszínűségét igazolja, hogy egyszerre több hangszer (gitár, dob, hegedű, klarinét) élőben szólal meg a színpadon. A koncertek során senki nem unatkozik egy percre sem. Nemcsak a fellépőket ragadja magával a szabad ritmus, hanem minden résztvevőt. A lábak nem maradhatnak a talajon, kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek együtt élvezik a vidám ritmusokat és a Firkin-féle ír kocsmazenét, melynek Magyarországon is elérkezett az ideje.

•    Torres Dani

A Megasztárban megismert Ecuador-i születésű fiú latin dalaival mindenkit elbűvöl. A Veni Styx zenekarban eltöltött idő után most ismét Torres Dani néven zenél, szabadon, több féle stílusban (latin, ragee, musical). A mindenki által nagyon kedvelt El Mariachit egyedi módon adja elő, valamint új dalai is rendkívül fülbemászóak. A koncerteken hatalmasat lehet bulizni vagy épp romantikusan nosztalgiázni, attól függően, hogy ki mire vágyik. Tehetségét a nemzetközi szakma is díjazta, ugyanis 2009 tavaszán a Song of the Year nemzetközi dalszerző versenyen rock kategóriában második helyezést ért el Drivin' című dalával.
 


•   IN DIRETTA

Az IN DIRETTA 2005 februárjában alakult, elsősorban a szórakoztatás, és a széles spektrumú, de mindenképen igényes zeneszolgáltatás céljából. A zenekar tagjai képzett muzsikusok, akik hivatástudatuk mellett mindig saját örömükre is zenélnek. Visszatekintve az elmúlt öt esztendőre, elmondhatjuk, hogy sikerük ebben rejlik: a színpadon olyan emberek állnak, akik szeretik, amit csinálnak.


•   Partycsókák

A zenekar 1998-ban alakult, és azóta lényegében változatlan formában működik. A formáció alkalmas a nagy színpadon történő fellépésektől kezdve a klub szintű rendezvényeken át, a bálok és esküvők zenei anyagának szolgáltatására, vagy lounge háttérzenére. Repertoáruk természetszerűleg ehhez igazodik, magyar és külföldi előadók slágereit tartalmazza, a 60-as évektől kezdve egészen napjainkig, a mulatós zenétől a rock&rollon át a funky-ig...

 

•   Budapest Bár

Jó adag cigány temperamentum, kitűnő zene, némi magyaros dallamvilág megbolondítva csipetnyi füstös kávéházi hangulattal, ízesítve Karádyval, Jávor Pállal, a XX. század első felének bárzenéjével, filmdalaival és slágereivel.

         
•   United

Az 1999-ben alakult zenekar öt albumot adott ki napjainkig. Már az elsőn olyan nagy slágereket voltak hallhatók, mint a Nincs ősz, nincs tél, Hajnalban még a nap is más és a Hófehér Jaguár. A slágerek parádéja ezzel azonban nem állt meg, újabbak következtek. Ötödik albumuk a www.united.hu címet kapta. A rendhagyó megnevezés oka, hogy Magyarországon ez volt az első olyan album, melynek teljes anyaga ingyenesen letölthető a honlapról. A zenekar tagjai: Pély Barna, Mits Gergő, Peet, Ron.

 

                                                  

•   Első Emelet

Az 1982-ben alakult Első Emelet zenekar kis szünet után újra összeállt. Koncertjeiken régi (Csakazértis szerelem, Állj vagy lövök, Angyali vallomás, A film forog tovább, Angyali vallomás, Éretlenek) és új slágerek (Megyek a szívem után) egyaránt felcsendülnek. A zenekar tagjai: Berkes Gábor, Bogdán Csaba, Patkó Béla, Kisszabó Gábor, Tereh István.

•   Ladánybene 27

Az első közismert hazai raggae zenekar. Ők készítették el Magyarországon az első reggae albumot (1991), az első dub albumot (2002), valamint az első riddim albumot (2007). Elidegeníthetetlen érdemük van a reggae zene magyarországi meghonosításában és megismertetésében. A One Drop Promotions labellel közösen évente megrendezett fesztiváljuk, az LB27 Raggae Camp a hazai reggae élet legfontosabb eseménye. Egyik legnagyobb, a rádiók által is közkedvelt slágerük a Kell egy ház.

•   Kozma Orsi Jazz Quartet

Kozma Orsi az elmúlt években a Jazz+Az, majd a Cotton Club Singers egyik énekesnőjeként vált ismerté. Pár évvel ezelőtt - stílust váltott és elkötelezte magát a standard hangzású és saját zenekari tagjai által komponált szerzemények mellett. Első jazz CD-je, a "Hide and Seek" tavaly december elején jelent meg, nagy sikert aratva szakmai körökben. A zenekar tagjai: Kozma Orsi (ének), Cseke Gábor (zongora), Hárs Viktor (bőgő), Pusztai Csaba (dobok)

•   Pribojszki Mátyás Band

Pribojszki Mátyás Band zenéje újrapozícionálja a szájharmonikát, mint hangszert és a szájharmonikázásról alkotott sztereotípiákat. Megmutatja, hogy ez a különlegesen intim szólóhangszer a tradicionális blues műfaján túl is nyújt zenei felfedezésekre váró új ízeket, korosztálytól függetlenül. A csapat tagjai olyan kiváló jazz/blues muzsikusok, akiket a saját hangszerükön az itthoni legjobbak között tartanak számon: Pribojszki Mátyás-szájharmonika, ének, Kovács Erik-zongora, Molnár Dániel-dob, Szász Ferenc-gitár. Kepes Róbert 2011 augusztusában hirtelen bekövetkezett halála után, Eckert Ervin lett a zenekar basszusgitárosa.


 

  Színházi előadások

•   Cinka Panna Cigány Színház: Fekete-fehér hangok című irodalmi pódiumest

Cigány-magyar-spanyol költők versei hangoznak el autentikus cigány dalokkal színesítve. (Pl. Szécsi Magda, Choli Daróczi József, Lakatos Menyhért, József Attila, Nagy László, Federicó Garcia Lorca stb.) A pódiumest élőzenés (két gitáros és egy énekes), melyet Jónás Judit prózai előadása színesít.

•   Irodalmi est Németh Kristóf közreműködésével

Az ismert és közkedvelt színész mindig fontosnak tartotta a kultúra népszerűsítését. Irodalmi estje során rendhagyó módon mutatja be kedvenc műveit, mesél hazai írókról, költőkről.

 

Az Ypsylon Média által megrendelhető gyermekműsorok

Színdarabok

 

•   Cinka Panna Cigány Színház: Szécsi Magda_ Csörgőkezű, vödörlábú, dobhasú

Szécsi Magda: Csörgőkezű, vödörlábú, dobhasú
Szécsi Magda története nem is annyira mese, inkább moralitás a szeretetről, a barátságról és az elfogadásról. A darab üzenete: Az erőszak és egymás megsértése csak eltaszít minket. Egyetlen lehetőségünk az együttélésre és a problémák békés megoldására, ha megismerjük egymást, miközben szeretet ébred a szívünkben és közösen, boldogan élhetünk tovább.


  • Arany János: A nagyidai cigányok
A nagyidai cigányok című mű a magyar irodalom egyik legnagyszerűbb alkotása, mely Arany lenyűgöző, felülmúlhatatlan humoráról árulkodik. A magyar katonák már nem bírván tartani Nagyida várát a helyi cigányságra bízzák, hogy őrizzék, védjék míg ők élelmet szerezvén vissza nem térnek. Csóri vajda azonban túljár mind a magyar, mind a labancok eszén, s megteremti „Cigányországot”. Vagy mégsem? Kiderül ez Gál Tamás legújabb feldolgozásából. A fergeteges humorú, interaktív, játékos előadásban elhangzó autentikus cigány zenét Bodonyi András gyűjtötte Szepsi környékéről. A dalok eredeti cigány nyelven illetve magyarul hangzanak el. Gál Tamás ezzel az előadással 2010 júniusában megkapta a XXII. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján Kisvárda Polgármesterének díját. Az előadás időtartama: 70 perc

 

  • Petőfi Sándor: A helység kalapácsa
Gál Tamás színész és előadóművész vitte színpadra nélkülözhetetlen partnereivel: Kováts Marcellel majd Bodonyi Andrással. A városi komédiák hangulatát idéző produkció Petőfi páratlan humorával, groteszk elemekkel fűszerezve tárja elénk e különös világot. Az előadást a közönséggel való állandó kommunikáció, a sokszor improvizációnak tűnő stílusgyakorlat és interaktív játékmód teszi fergeteges komédiává, ezt színesíti Bodonyi András zenéje, mely igazi Petőfi korabeli hangulatot varázsol a színpadra. Ez az előadás a 9. Nemzetközi Kaleidoszkóp Versfesztiválon Budapesten a Merlin Színházban kirobbanó sikert aratott, a közönség 11-szer tapsolta vissza s az előadás Vajdasági turnét nyert. Ugyanezen a fesztiválon Gál Tamás egy monodrámával megnyerte a fesztivál Kaleidoszkóp Díját is.
Az előadás időtartama: 60 perc

  •  Cervinus Teátrum Szarvas - Astrid Lindgren: Harisnyás Pippi

Harisnyás Pippi mára fogalommá vált a gyerekirodalomban. A világ legerősebb kislánya bármit megtehet, ami eszébe jut, és állandóan tele van ötletekkel. Egyedül él egy zegzugos, mesébe illő villában, a verandán lovat, a babaágyban élő kismajmot és az ágy alatt egy koffer aranypénzt tart. Pippi mellett igazán nem lehet unatkozni vagy szomorkodni! Ha kedve tartja, száz palacsintát süt a barátainak, vagy felvásárolja a játékbolt teljes kínálatát a városi gyerekek örömére, de bármikor hajlandó fellépni a cirkuszban vagy móresre tanítani a betörőket. Rendező: Tompagábor Kornél

Az előadás időtartama 60 perc.

•    Lovagi 7 próba

Élőzenés, interaktív gyermekműsor, melyben az előadók saját szerzeményei (dalok és versek) lovagkori díszletek és jelmezek közt csendülnek fel. A dalok egy mese részeként egymáshoz kapcsolódnak és a nézőtéren helyet foglaló gyerekek szereplőként vesznek részt, így az előadás során egymással versenyezve próbálják kiállni a LOVAGI 7 PRÓBÁT. Szellemi és ügyességi párbajt vívnak a királylány kegyeiért és a fele királyságért. A gyerekek lesznek a lovagok, sőt közülük kerül ki a Boszorkány, a Királylány, és a Hétfejű sárkány is. A játékok során a szereplők cserélődnek, így a bátrabbak folyamatosan felmehetnek a színpadra és mesehőssé válhatnak.
Az előadás időtartama: 60 perc


 
  • Békés Megyei Jókai Színház: Interaktív rendhagyó irodalomóraAz irodalom nevelő hatását a színházi szakemberek nem hagyhatják figyelmen kívül. Az irodalom „biztos és állandó értékeket közvetít, kapcsolatot képes teremteni és tartani múlt, jelen és jövő között, ezzel biztosítani tudja a kultúra folytonosságát és folyamatos megújulását.” Az irodalom ismerete és megértése nemcsak magát az egyént neveli, építi, hanem ezáltal képes egy társadalmat is megváltoztatni. A RendhagyÓra program vállaltan élményszerű irodalmat és irodalmi élményt kíván nyújtani. Repertoárunkban olyan színházi és interaktív feldolgozásokra alkalmas műveket választottunk, melyek mindenki számára ismertek.

a, A Pál utcai fiúk
A regényt feldolgozó játékos órán olyan szituációkat sorakoztatunk fel, ahol a részvevők a barátsággal, a felelősséggel, a közösség élethelyzeteivel és konfliktusaival találkozhatnak. Kitérünk a helyszín bemutatására, elemezzük a szereplők indítékait. Könnyen meghatározható testtartással, járással, arckifejezéssel és tárgyakkal hús vér figurákat hozunk létre az irodalmi alakokból.
Szereplők/résztvevők: Tege Antal – színész, Bartus Gyula – színész, Fehér Tímea – színész, Gulyás Attila – színész
Időtartam: 45 perc

b, A komikus Petőfi – A Helység kalapácsa
Petőfinek volt humora. És ez nem vicc, bebizonyítjuk! A helység kalapácsa olyan fényes gyöngyszeme az irodalmunknak, amely az emberekben kialakult Petőfi-képet jelentősen árnyalhatja és pozitívan befolyásolhatja. Leginkább színészi eszközökkel lehet ezt a zseniális eposzparódiát bemutatni. Most erre is lehetőség nyílt!
Szereplők/résztvevők: Szabó Lajos – színész, Nagy Erika – színész, Vadász Gábor – színész, + 1 fő technikus
Időtartam: 45 perc
  • Ziránó Bábszínház
a, A három kismalac (zenés marionett-játék 3 éves kortól)

Előadásunkban a klasszikus mese jelenik meg, drótos marionett bábok játékának segítségével, üde zenei kísérettel. A három kismalacnak ezúttal is sok gondja akad a farkassal, de a mese végére felépül az a ház, amely menedéket nyújt mindhármuknak.
Rendezte: Boráros Milada
Tervezte és készítette: Boráros Szilárd
Zenéjét szerezte: Schulteisz Gábor
Játsszák: Pfeifer Zsófia, Varga Péter
Az előadás időtartama: 35-40 percb, Csicseri történet (Berbencés játék Móra Ferenc meséiből)


"Keblemen a kenyerem,
Hátamon a házam,
Szegény vándor vagyok.
Könyörgöm alássan"


Fura szerzet ez a garabonciás bábos, aki a hátán hordja ezt a különös szerkentyűt, a berbencének nevezett bábszínházat. Számtalan mesét elénk tud varázsolni, úgymint a bolondos Fityók, vagy a gazdag, de meglehetősen buta kereskedő és furfangos szomszédai, a hetvenkedő hatrongyosi kakasok, valamint a kedves kisgidó történetét. A vándormuzsikus pedig zenedoboza különféle „lakójával” segíti a jóízű játékot és vidámságot.
Szereplők: Varga Péter és Krajcsovics Csaba/ Pfeifer Zsófia.
A berbencét és a bábokat kigondolta: Rumi László
Farigcsálta: Poór Tamás
Varrogatta, festegette: Csipler Adél
A meséket összeöltögette és a játszókat rendezgette: H. Nagy Katalin
Óvodákban, iskolákban és szabadtéren is játszható!
Az előadás időtartama: 45 perc

 
•    „Utazás Meseországba” című műsorunkat Disney musicalek betétdalai színesítik. Részleteket hallhatnak az Aladdin, A Szépség és a Szörnyeteg, A kis hableány, Az Oroszlánkirály című művekből.
Az előadás időtartama: 30 perc (3 fő művész közreműködésével)

•    Gengréna mesezenekar

A koncert során ismert gyerekdalok és az alkalomhoz illő nóták hallhatóak élő zenei kísérettel. A műsort rengeteg játék, mondóka és  történet tarkítja, melyek segítségével a gyerekek igazi részeseivé válnak a történéseknek.
Az előadás időtartama: 60 perc
•    Hangszerbemutató, zenés körutazás
 

Barangoljunk különleges népi hangszerek által Írországtól Örményországig! Európa népeinek dallamait hallgatva fedezzük fel együtt a hangszerek különleges világát! (Mandolin, doromb, low whistle, penny whistle, tekerőlant, kaval, ney, pásztorfurulya, harmonika, kemençe, koboz, ud, buzuki, csárángó, gitár, ütőgardon, baglama, gadulka, kaba gaida, kecskeduda, hegedű, citera, csángó kaval)
Az előadás időtartama: 60 perc


•     Rendhagyó irodalomóra Németh Kristóf vagy Kinizsi Ottó közreműködésével
 

A rendhagyó irodalomóra keretén belül a diákok a tananyagot ismert színművészek segítségével, előadásaival sajátíthatják el. Ezek a különleges alkalmak felejthetetlen élményt nyújtanak a tanulóknak, mely révén az irodalom és kultúra nem csak egyszerű tanulnivaló lesz számukra, hanem igazi szórakozás.
A műsor időtartama: 45 percKiegészítő programok

•    arcfestés
•    lufi hajtogatás
•    kézműves foglalkozások
•    ugráló vár
•    logikai játékok
•    óriásbáb
•    bohóc műsor
•    babajátszó


 

                                                                  Műsorvezetés

•    Németh Kristóf

 

Németh Kristóf gyermekkora óta része a magyar színészi világnak. Tizenhárom évesen már a kamerák kereszttüzében állt, míg gimnáziumi évei alatt a Radnóti Színpadon játszott. Aztán hamarosan feltűnt az egész ország által kedvelt Szomszédokban. 1996-ban az Érzékek iskolája című játékfilmben láthatta a közönség, majd több olyan nagy sikerű mozifilmben szerepelt, mint a Csinibaba, a Hippolyt, az Egy szoknya egy nadrág és a Tibor vagyok, de hódítani akarok. A RTL Klub csatornáján futó Barátok közt című sorozatban kezdetektől Kertész Gézát alakítja, így a nézők minden hétköznap találkozhatnak vele.  A filmes szerepek mellett a színház világában is otthonosan mozog. Jelenleg a Budapesti Kamaraszínház tagja, ahol Molnár Ferenc Liliomjának főszerepét és Spiró György Szappanoperájának Férfi szerepét játssza. A tévés és színházi szereplések mellett minden szombaton a Klub rádióban hallható. Klub délelőtt című műsorában műsorvezető társával, Kun Zsuzsával az ország ismert személyiségeivel beszélgetnek.
Németh Kristóf elkötelezett híve a magyar kultúrának. Szívesen vállal műsorvezetést, prózai fellépést, továbbá önálló versestje bármilyen rendezvényt különlegessé tehet.

•    Jaksity Kata

A műsorvezető-riporter éveken keresztül dolgozott televíziós hírműsorokban, magazin műsorokban (ECHO TV – Híradó, Magyar Televízió – Kékfény, Híradó, TV2 – Jó reggelt Magyarország, Tények). Olyan világhírű művészekkel készített interjút, mint Zsigmond Vilmos, Elton John, Michael Flatley, Roger Moore, Ennio Morricone, Enrique Iglesias, Geraldine Chaplin. Jelenleg az ATV-n vezeti a Reggeli JAM és a JAM Light közéleti reggeli műsorát, valamint szombatonként látható saját műsora, A világ arcai. A Klub Rádióban hetente jelentkezik Női vonal című műsorával.
Jaksity Kata a műsorvezetés mellett előszeretettel vállal házigazda szerepet különböző divat eseményeken is.•    Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

Deutsch Anitát és Kinizsi Ottót az RTL Klub Barátok közt című sorozatból ismerhetik a nézők. A művésznő a Vanish és a Máltai szeretetszolgálat „Foltmentes adománykampány” arcaként szerepelt.
A színészpáros közös és egyedi szereplést is vállal. Ezen kívül Kinizsi Ottó előszeretettel lép fel iskolákban, gimnáziumokban, ahol a diákoknak rendkívüli irodalom órát tart.
•    Alföldi Zoltán

Alföldi Zoltán az RTL- Klub híradósaként vált ismertté. Többek közt a 2006-os országgyűlési választások során az RTL- Klub választási műsorában a négy miniszterelnök jelölt vitáját is ő koordinálta. Legutóbb az ATV A.Z. ábra című műsorának főszerkesztői, műsorvezetői feladatait látta el. Alföldi Zoltán a triatlon sportág elkötelezett híve, 2009-ben a leghosszabb távokat teljesítve Vasember lett. Életében a sport mellett a kultúra is fontos szerepet játszik. Tavaly tavasszal jelent meg önálló verseskötete Feszültség, pont. címmel, melyet a kulturpart.hu oldalon online formában is publikált.
Sokoldalúsága és hosszú évekre visszanyúló tapasztalata miatt minden rendezvényre tökéletes választás. Az anyanyelvén kívül még spanyolul és angolul vállal műsorvezetést.
Előadásainkkal kapcsolatosan bővebb információ és megrendelés:

Szlopóczki Janka
Ypsylon Média
1053 Budapest, Királyi Pál u. 18. 4/1.
Tel: +36-1/328-0316
Fax: +36-1/328-0317
Mobil: +36-70/953-03-08
E-mail: szlopoczki.janka@ypsylonmedia.hu
www.ypsylonmedia.hu

 


 

Név:
E-mail:

Teljes galériához kérjük kattintson az alábbi linkre: megnyitás...
 
Ypsylon Média
1053 Budapest, Királyi Pál utca 18. 4/1.
Telefon: +36 1 328 0316
Fax:          +36 1 328 0317
ypsylon@ypsylonmedia.hu

további partnereink